Tillbehör till bildtårta

gelantin för tårta

Gelantin

Oblat, marsipan och sockerpasta är torra produkter. För att mjuka upp oblaten är gelatin en bra lösning. Det här gelatinet är genomskinligt och klart att användas till bilderna. För att få mer djup och liv i bilden kan gelatinet appliceras även ovanpå oblaterna. Tuben innehåller 50 gram.

Till Butik / Beställ 

 

Tårtband

Att sätta en tårtband runt en hembakad tårta gör att den ser väldigt proffsigt gjord ut. Dessutom är det väldigt fint och en utmärkt produkt om kalaset har ett tema. Tårtbandet är tillverkat i papper och väldigt enkelt att använda, bara att fästa runt tårtan och servera!

Mått ca 15 mm * 20 m

Till Butik / Beställ 

 

Tårtljus

Klassiska tårtljus, sifferljus, bokstavsljus eller roliga figurer. Kanske en kombination av flera? Tack vare den enkla användningen är tårtljusen är en stående tradition på födelsedagstårtan. Tårtljus finns i en mängd olika utföranden och bidrar dessutom till en festlig stämning när det är dags för födelsedagsbarnet att blåsa dem ut och önska sig något. Varje tårta behöver tårtljus!

Till Butik / Beställ 

Bildtårta – men sen då?

Har du gjort en tjusig bildtårta till kalaset utan att du känner dig helt nöjd? Ingen fara, det finns fler saker att göra för att piffa till fikabordet ytterligare!

  • Matcha tårtan med goda muffins genom att använda muffinsbilder. Lika enkelt att använda som en tårtbild.
  • För extra piff på tårtan kan man spritsa med grädde runt bilden för att dölja kanterna. Vill man så kan man dessutom lägga till ett tårtband runt om för att få den extra fin.
  • Kronan på verket när det kommer till en födelsedagstårta är såklart ett tårtljus. Ett ljus för varje år, ett färdigt sifferljus eller ett ljus i form av en figur som passar för temat? Du väljer!