FAQ

MOTIVET

<strong>Vilka färdiga motiv finns att hitta på tårtbilder?</strong>

Det finns mängder av tårtbilder med olika motiv, så som Spiderman, Babblarna och andra populära barnfigurer.   Men även motiv som passar vid jul, halloween och andra högtider, samt för studenter, jubilarer och kärlekspar. Se alla motiv här. av tårtbilder med färdiga motiv

<strong>Jag hittar inte det motivet jag vill ha – går det att specialbeställa?</strong>

Hittar man inte det motiv man tänkt sig går det att skapa en tårtbild med en egen bild eller foto. Det går till exempel att ladda ned en föreningslogga eller annat motiv från nätet, och sedan ladda upp den igen när det är dags att skapa tårtbilden.

<strong>Vilka typer av bilder kan man använda för att skapa tårtbilder med eget foto? </strong>

Dom flesta typer av bilder fungerar, även mobilbilder. I uppladdningsverktyget går det att se om kvaliteten är för låg – det går dock att gå vidare med beställningen även då om man önskar.

<strong>Hur stora är tårtbilderna?</strong> <strong> </strong>

Det finns tårtbilder med olika storlekar men dom flesta mäter ca 19–20 cm i diameter. Det finns även något större och något mindre – samt rektangulära bilder i olika storlekar

Beställning

<strong>Hur snabbt levereras en tårtbild efter beställning?</strong>

Leveranstiden är 1–3 vardagar.

<strong>Vilka betalningsalternativ finns?</strong>

Vid beställning av tårtbild eller andra produkter går det bra att betala med kort/internetbank, Klarna eller Swish. Vi samarbetar med flera butiker så det kan förekomma olika betalningsalternativ på olika produkter.

<strong>Hur snart efter beställningen måste tårtbilden användas?</strong>

Tårtbilder har lång hållbarhet – upp till 1 år om den förvaras svalt, mörkt och torrt, samt i obruten förpackning. Det går med andra ord att göra en beställning i god tid innan bilden ska användas.

<strong>Går det att göra flera tårtbilder med eget foto vid samma beställning?</strong><strong> </strong>

Ja, det är inga problem att beställa flera tårtbilder med eget foto på samma gång. Lägg bara den färdiga bilden i varukorgen och gå tillbaka och påbörja nästa på samma sätt.

frosttårta med 3d effekt

Montering

<strong>På vilka typer av tårtor går det att montera tårtbilder?</strong>

Tårtbilder fungerar i princip på alla typer av tårtor – från grädd, och glass, – till marsipantårta.

<strong>Behövs några speciella redskap för att montera tårtbilden</strong>

Nej, det behövs inga speciella redskap men däremot kan det behövas flytande gelatin eller ätbart lim för att få tårtbilden att fästa på torra underlag, så som marsipan och sockerpasta.

<strong>Går det att montera bilden dagen innan servering</strong>?

Det är inte rekommenderat att montera tårtbilden på tårtan dagen innan – utan så nära inpå serveringen som möjligt. Eftersom tårtbilder är gjorda till stor del av socker löses dom upp av fukt från tårtan.

<strong>Är det svårt att montera en tårtbild?</strong><strong> </strong>

Nej, det är superlätt! Det är bara att lossa skyddsplasten på baksidan och placera bilden på tårtan, sedan är det klart!

<strong>Går det att dölja tårtbildens kanter med något?</strong><strong> </strong>

Det går absolut att dölja tårtbildens kanter, till exempel genom att spritsa grädde, smörkräm eller annan frosting runtom. Skivande bananer, jordgubbar eller annat fungerar också bra. Täck dock på att även detta bör göras så nära inpå serveringen som möjligt, eftersom tårtbilden kommer suga åt sig av fukten.

Om Bildtårta.se

<strong>När jag klickar på ”Köp” kommer jag till en annan sida, varför?</strong>

Bildtårta.se bedriver ingen försäljning av produkter, utan marknadsför bara produkter från andra återförsäljare. När du klickar på ”Köp” skickas du därför direkt vidare till den aktuella e-butiken.

<strong>Hur mycket kostar era tårtbilder?</strong>

Vi på bildtårta.se säljer som sagt inte själva några tårtbilder. Produkterna på sidan kommer från E-butiker, så som tårtdekorationer.se och partyhallen.se. Tårtbilder finns att hitta från ca 29 kr och uppåt men kan såklart skilja sig hos olika återförsäljare och tillverkare.

<strong>Hur kan ni veta så mycket om tårtbilder om ni inte säljer dom själva?</strong>

Vi kan tårtbilder och det kan vi säga med säkerhet, eftersom vi genom åren har provat en hel del. När vi provar tårtbilder tänker vi på alltifrån hur pigmenterade färgerna är, hur upplösningen är, hur resultatet blir, hur tårtbilden håller sig på tårtan, hur man kan dekorera, hur tårtbilden smakar och så vidare.Se gärna våra Guider och Recensioner för att ta del av några tester som vi gjort.

<strong>Vad är syftet med bildtårta.se?</strong><strong> </strong>

Vårt syfte är delvis att marknadsföra produkter men också att ge inspiration och idéer inför tårtbaket. Här ska du kunna hitta dom bästa tipsen och råden för att lyckas!

<strong>Hur tjänar ni pengar?</strong><strong> </strong>

Detta är en affiliatesida. Det innebär att trafik som vidarebefodras till E-butiker (och blir köpande kunder) ger en viss ersättning till ägarna av Bildtårta.se. Det påverkar däremot inte kundens pris i butik.