Tårtbilder med eget foto

Gör egen ätbar tårtbild

Gör en bildtårta med eget foto och skapa en unik personlig tårta. Det är både fint och väldigt uppskattat, och dessutom  enkelt att fixa.

tårtbild med eget foto rund          tårtbild med eget foto kvadrat

runda fotobilder cupcake  bildtårta 12 7 cm

Kvadrat & Rektangulär egen tårtbild

A3 bildtårta    a4 bildtårta egen bild

bildtårta avlånga bilder     Rektangulär bildtårta

 

Beställ tårtbild med eget foto

Eget foto på tårtanGenom bara några enkla steg beställer man en tårtbild med det önskade fotot. Det tar bara ett par minuter och bilden levereras hela vägen hem i brevlådan inom några dagar.

  • Starta här
  • Välj önskad storlek och form
  • Ladda upp fotot
  • Lägg i kundvagnen
  • Färdigt!

Oavsett om det är bästa vännen som ska firas eller en släkting så är det alltid trevligt att överraska med en vacker tårta, och ett bra sätt för att förvandla den till ett personligt mästerverk är att beställa en tårtbild med eget foto. Välj ett härligt minne, en snygg selfie från mobilen eller ett foto på den blivande 50-åringen som barn.

De flesta bilder lämpar sig som tårtbild och det är enkelt att både beställa och montera den inför kalaset.

Montera bilden på tårta

Vilken typ av tårta som bilden ska monteras på har ingen betydelse, både marsipan- och gräddtårta fungerar men man får gå till väga på två olika sätt. För en marsipantårta eller en tårta med lock av sockerpasta behöver man tillföra gelatin för att bilden ska fästa ordentligt på underlaget. Det räcker att pensla ett lager under bilden eller på tårtan för att det ska fastna, och vill man kan man även pensla ovansidan för att få en djupare färg.

För en gräddtårta behövs inget gelatin, utan det är bara att lägga på bilden en liten stund innan servering. Tänk på at inte lägga på den för långt i förväg eftersom den då kan lösas upp av den fuktiga grädden. Spritsa runt kanterna om så önskas och servera sedan bildtårtan till förväntansfulla gäster.

Förvara tårtbilden i rumstemperatur i obruten förpackning om den inte ska användas med en gång. Bilden håller i ca 10 månader förutsatt att den förvaras torrt och mörkt och inte för svalt.

Share and Enjoy !

0Shares

Inläggsförfattare: Arne