Tårtbilder Turtles

Skapa den perfekta Turtlestårtan – Enkelt, snabbt och snyggt med bildtårta på Turtles. 

SLUTSÅLDA

Vi vet ej när nya kommer in

turtlestårta 3     turtles bildtårta 1

turtles ätbar tårtbild 2

SE FLER HÄR – Turtles Tårtfigurer och tårtbilder hos Partyhallen

(Bilderna är exempel – Klicka på bilderna eller knappen ovan för att se hela utbudet)

Tårtbild Turtles

De flesta är nog överens om att tårtan är ett uppskattat inslag på ett kalas. För att göra det särskilt uppskattat är en bildtårta en mycket effektiv metod.

Turtles-bilderna finns med flera olika motiv, vilket gör det möjligt för dig och ditt barn att välja den bild som ser allra bäst ut. Tårtbilderna kan läggas på de allra flesta tårtor, oavsett om det så är glass, grädde, marsipan eller sockerpasta. För marsipan, glass och sockerpasta krävs gelatin för att den ska fästa på ett fint sätt.

Kalastema Turtles

KALASPRODUKTER TURTLES – SE UTBUD HOS PARTYHALLEN HÄR

Om ditt barn gillar sköldpaddorna är ett genomgående Turtles-tema en bra väg att gå för att få god stämning på kalaset. Till tårtan kanske barnen dricker läsk, som med fördel kan avnjutas ur Turtles-pappmuggar och med Turtles-sugrör.

Därutöver kan tårtan ätas på papptallrikar med passande tryck och munnar torkas med Turtles-servetter. Utbudet av Turtles-relaterade festartiklar är stort. I och med den stora spridning som figurerna har, är det inte särskilt förvånande

KALASPRODUKTER TURTLES – SE UTBUD HOS PARTYHALLEN HÄR

Vet mer om Turtles

Redan på 80-talet dök de tuffa sköldpaddorna in i svenskarnas liv. 70- och 80-talister minns kanske serietidningarna och den tecknade tv-serien som lanserades i slutet av 80-talet. Lite senare kom också ett TV-spel, där man kunde spela de olika karaktärerna.

Relativt tidigt ville barn gärna klä ut sig till och låtsas vara sköldpaddorna. Efter att de fallit i glömska (relativt sett) i några år under 90- och 00-talet, har de återigen blivit populära med TV-serierna Teenage Mutant Ninja Turtles samt Turtles Forever. En film lanserades dessutom under 2014 som fick stor spridning.

Inläggsförfattare: Arne