Tårtbilder Trolls

Den animerade filmen Trolls har blivit omåttligt populär bland barnen. Trolls bildtårta med de äventyrliga små trollen kommer lyfta barnkalaset till en ny nivå! Barnets favorittårta kombinerat med en tårtbild blir perfekt för fikabordet och alla dess gäster.

tårtbild trolls 3trolls tårta 1 trolls på tårtan trolls bildtårta 2

 

SE FLER HÄR – hos Tårtdekoration.con

 

Tårtbilden

Trolls tårtbild är helt ätbar finns i flera olika färger och utföranden. Låt barnet själv välja sin favorit bland tårtbilderna och placera den sedan över tårtan som ska serveras på kalaset.

 

Applicering av tårtbild Trolls

Tårtbilden med Trolls kan placeras som kronan på verket på vilken tårta som helst. För bästa resultat lägger man på tårtbilden bara någon timme innan servering. Här kommer några tips för att få det bästa resultatet beroende på vilken tårta som ska serveras.

Gräddtårta

Själva tårtan kan förberedas men vänta med att lägga på tårtbilden tills det är dags att ställa fram den. Grädden gör att bilden blir blöt och riskerar att lösa upp sig. Spritsa gärna runt tårtbildens kanter i en passande färg för att få ett extra fint resultat.

Marsipan eller sockerpasta

På tårtor med ”torra” material som marsipan eller sockerpasta kan tårtbilden utan problem läggas på 4–5 timmar innan servering. Till skillnad från en gräddtårta så behöver man här använda gelatin för att bilden ska fästa ovanpå tårtan.

Glass
Tårtbilder går bra att använda även på glass men bilden bör inte frysas. Liksom med marsipan eller sockerpasta behöver man även här använda gelatin under bilden för att den ska fästa. Vill man att bildens färger ska få mera djup kan man även pensla ett lager gelatin ovanpå för att få en glansig och fin yta.

Dekorationer och tillbehör till Trollskalaset

Om ditt barn är förtjust i Trolls så är det också ett utmärkt tema till kalaset eftersom det finns dekorationer och kalastillbehör i mängder. Förutom tårtoblat med Trolls finns också muffinsbilder och muffins-kit så att hela fikabordet enkelt kan gå i samma tema. På nätet hittar det mesta man kan tänkas behöva till kalaset.

Exempel på produkter med Trolls-tema:

  • Inbjudningskort
  • Ballonger
  • Tallrikar och muggar
  • Girlanger
  • Godisklubbor och chokladmynt
  • Tårtljus
  • Såpbubblor

 

Inläggsförfattare: Arne