Tårtbilder Sverige

Är det dags för en landskamp i hockey eller fotboll? En spännande ingrediens i ett hemmasnickrat sportevenemang är att servera en snygg Sverigetårta. Fungerar även utmärkt på till exempel nationaldagen.

flagga sverige tårta sverigetårta

 

SE FLER HÄR – hos Tårtdekoration.com

Sverige tårtbild – med eller utan text

Textens vara eller icke-vara på oblaten är kanske främst beroende på vad det är ni firar. Firar ni nationaldagen kan det räcka fint med en tårtbild med den svenska flaggan, utan text eller budskap. Firar ni en VM-seger eller en OS-medalj kan vi välja en tårtbild med textremsor så som ”Heja Sverige!” eller ”Grattis till segern!”.

Bra att känna till

  • Tårtbildernas diameter är ca 19 centimeter, vilket givetvis bör matchas med tårtans storlek.
  • Ska du lägga bilden på en marsipantårta? I sådana fall kan du göra det redan dagen innan den serveras. Om det är en gräddtårta rekommenderas det att inte lägga på bilden förrän tidigast en timme innan servering.
  • Hållbarheten är lång om tårtbilden förvaras mörkt och svalt. Skall inte förvaras i kylskåp.

Innehåll

Tårtbildernas innehåll kan delas upp i två kategorier – sockerark och färger. Sockerarket består utav ingredienser som majssirap, socker, vanilj och citronsyra. Färgerna innehåller bland annat citronsyra, para-orange och glycerol. Fullständig innehållsförteckning kan ses i webbshopen.

 

Inläggsförfattare: Arne