Tårtbilder Spindelmannen

Fixa en läcker Spindelmannen tårta – allt som behövs är en tårta och en tårtbild. Bilden är enkel att montera och tårtan kommer garanterat göra succé på kalaset.

spindelmannen tårtoblat 1 tårtoblat spindelmannen 2


Garneringstips Spindelmannen tårta

Montera tårtbilden på tårtan och spraya eller pensla den med gelatin för att få skarpare och djupare färger i bilden, samt för snygg glans. Vispa sedan upp grädde eller annan frosting i färgerna rött och blått. Fyll två spritspåsar med olika tyllar (en större och en mindre) med dom olika blandningarna och spritsa därefter runt tårtbilden, lite på måfå, för att dölja kanterna och för att hålla bilden på plats.

Dekorera vidare med strössel, sockerpärlor eller annat ätbart, placera ut snygga tårtljus eller servera tårtan precis som den är.

Tårtbilder med Spindelmannen

Alla har väl någon gång drömt sig bort och blivit superhjälte för en dag och bekämpat det onda. Det finns många superhjältar att välja mellan men en av de mest kända är Spindelmannen. Kanske har du drömt om att kunna klättra på väggar och skjuta spindelväv med händerna? Eller kanske har du drömt om att få svinga dig i spindelnätet som om det vore en lian högt över stadens gator? Stämmer detta in på ditt barn så har du kommit rätt! Här finns nämligen en möjlighet att göra barnkalaset komplett genom att använda sig av tårtbilder med Spindelmannen på.

Tårtbilder

Själva tårtan är något centralt för kalaset och den kan hjälpa till att ta kalasets tema till en helt ny nivå. Att själv göra en tårta med Spindelmannen på kräver mycket tid och arbete, men det kan också krävas kunskaper som du kanske inte känner att du besitter. Då finns det tårtbilder till hjälp!

En tårtbild är en bild som du lägger på den färdiga tårtan för att göra den precis som ditt barn vill ha den. Det är inte svårt att göra och tårtbilderna är ätbara! Det finns några olika motiv av Spindelmannen att välja mellan så ditt barn kan få välja ut sin favorit.

Själva tårtan gör du precis som du vill, efter vad ditt barn tycker om, men gör tårtan jämn ovanpå så tårtbilden går att placera. Efter att du placerat tårtbilden kan du dekorera kring den för att göra tårtan komplett. Varför inte använda dig av röd eller blå karamellfärg för att matcha tårtbilden med Spindelmannen?

Kalastema Spindelmannen

Se Kalastema – Spindelmannen – Här 

Vill du komplettera tårtbilden med andra dekorationer så finns det mycket att välja mellan. Du kan till exempel välja att servera tårtan på tallrikar med Spindelmannenmotiv eller servera drickan i muggar med Spindelmannen på. Andra dekorationer finns också att använda sig av, till exempel hängande dekorationer att pryda rummet med, påsar att ha godiset i till fiskdammen eller kalashattar som barnen kan ha på sig. Allt detta i kombination med tårtbilden kommer göra kalaset till en succé!

Inläggsförfattare: Arne