Tårtbilder Snövit

Ska prinsessan ha kalas? Vad passar då bättre med bildtårta med Snövit.

tårtbild med snövit

 

  • PASSAR PÅ GRÄDDE, GLASS, SOCKERKAKA
  • FINNS MED FLERA MOTIV
  • SNABB LEVERANS VIA BREV
Till Butik / Beställ

Tårtoblat Snövit

Låt den vackra sagoprinsessan Snövit pryda tårtan på prinsesskalaset! Med sin stora gula kjol och det lilla röda hårbandet kommer hon säkerligen dra blickarna till tårtan. Tårtoblat i sockerpasta placeras enkelt över tårtan som utgör en stor del av kalaset, garanterat uppskattat av både födelsedagsbarnet och gästerna. Tårtbilden går att använda till vilken tårta som helst, oavsett om det är en gräddtårta eller marsipantårta. Fungerar även utmärkt på glass.

Kalastema Snövit

Disneys klassiker Snövit står sig bra genom konkurrensen från de andra och mer nytillkomna Disneyprinsessorna. Kanske är det med hjälp från sina sju små dvärgar som berättelsen om Snövit är så populär. Oavsett var intresset kommer ifrån kommer alla barn att älska ett kalas med tema Snövit. Förutom att hon får pryda tårtan så finns det många andra roliga saker under kategorin prinsessa som går utmärkt att använda.

Duka bordet med färggrann duk, tallrikar, muggar och servetter i sann Disney- eller prinsessanda och häng upp det giftiga äpplet över kalasbordet – barnen kommer definitivt tycka att det är spännande! Låt lekarna på kalaset innefatta sagan om snövit och de sju dvärgarna. Kanske får drottningens spegel ingå i kalaset och lekarna?

På nätet kan man hitta många färdiga kalasteman men vill man hellre sätta en egen prägel är det bara fantasin som sätter gränserna.

Vet mer om Snövit

Snövit är från första början en saga som uppkom redan på medeltiden men gavs senare ut av Disney som en av världens första tecknade långfilmer. Året var 1937 och filmen om Snövit blev snabbt framgångsrik. Faktum är att Snövit är Walt Disneys stora genombrott som tog över tre år att skapa, och för ändamålet gjordes över två miljoner teckningar. Det har dock varit mödan värt eftersom Snövit har prisats flera gånger om och Disneys version har kommit att bli en riktigt folkkär klassiker världen över.