Tårtbilder Smurfarna

Så här beställer du en tårtbild med smurfarna:

  1. Ladda hem en bild på smurfarna från internet
  2. Gå till ”Gör egen tårtbild” här
  3. Ladda upp bilden och beställ tårtbilden
  4. Inom 2-3 arbetsdagar har du den ätbara tårtbilden i brevlådan.

Fyller ditt barn snart år och det är dags att planera kalas? Har han eller hon uttryckt en önskan om ett kalas med tema Smurfarna? Vill du uppfylla denna önskan men känner att du saknar verktygen? Då kommer här ett tips till dig, nämligen en tårtbild med Smurfarna som kan piffa upp vilken tårta som helst!

Det bästa med oblaterna är att du inte behöver en massa olika ingredienser och komplicerade metoder för att göra Smurftårtan som ditt barn vill ha, du slipper lägga ner hur mycket tid som helst och du vet att tårtan kommer bli fin, tack vare tårtbilden. Detta gör att du kan andas ut när det gäller tårtan och lägga ditt fokus på andra delar av kalaset. Tårtbilden kommer göra så tårtan känns tagen direkt ur de blå figurernas värld och allt du behöver göra är att köpa oblaten och lägga den på tårtan. Hur enkelt som helst!

Tårtbilden

Tårtbilder med Smurfarna finns med några olika motiv från Smurfarnas olika påhitt så ditt barn kan få välja vilken han eller hon gillar bäst. Kanske ett motiv från en skogsutflykt? Eller ett motiv från ett av Smurfarnas musikaliska äventyr? Själva tårtan gör du på vilket sätt du vill och på det sätt ditt barn tycker om och sedan lägger du tårtbilden ovanpå för att fullborda den. Tårtbilderna är enkla att använda och noggrannare instruktioner för hur du gör hittar du här. För att matcha tårtbilden och göra det lite roligare är ett tips att använda blå karamellfärg för att få Smurfarnas blå färg även på själva tårtan.

Dekorationer och tillbehör för smurfkalas

Med en tårtbild kan du nu pusta ut när det gäller tårtan och istället kan du fokusera på andra saker till kalaset, till exempel dekorationer och andra tillbehör. Varför inte fortsätta på temat även här? Till fiskdammen kan det till exempel vara extra roligt om barnen får sitt godis i kalaspåsar med Gargamell på, eller varför inte servera dricka i muggar med Smurfarna på och sugrör med till det? Med olika Smurfmotiv på dekorationerna och tårtbilden med Smurfarna på kan kalaset inte bli annat än fantastiskt och alla barnen får stiga in i Smurfarnas värld för en dag.

Inläggsförfattare: Arne