Tårtbilder Nalle Puh

Det är dags för ditt barn att fylla år och du håller på att planera ett födelsedagskalas som både du och ditt barn ser fram emot. Du vill att kalaset ska bli speciellt och vad kan då bli bättre än ett kalas med ditt barns favoritfilm, Nalle Puh, som tema? Här ovan presenteras ätbara bilder som skapar en bildtårta med Nalle Puh och hans vänner.

Bildtårta med nalle puh Nalle Puh på tårtan Tårtbilder med nalle puh

SE FLER HÄR

Bildtårta – Barnens favorit

Många gånger, om man beställer en färdig fototårta från ett bageri, kan det vara tårtor som inte är särskilt barnvänliga. De är fina att titta på men passar smakmässigt en lite äldre målgrupp. Nu kan du både få den där fina tårtan ditt barn drömmer om och du kan dessutom baka den precis som du vet att barnen på kalaset skulle gilla den. Sedan lägger du tårtoblaten ovanpå tårtan. Instruktioner och video på hur du gör detta finns på länken ovan.

Nalle Puh kalas tema

Dukning i Nalle Puh Tema

Vad ska man duka med om man serverar en bildtårta med Nalle Puh? Varför inte assietter med den goa björnen, glas med hans vänner och festservetter med både Nalle och Nasse. I taket hänger ballonger i olika färger med Puhs alla vänner.

Maskerad?

På www.barnkalaset.se finns också olika maskeraddräkter och masker om ni vill ta temat ett steg längre och göra ett maskeradkalas av det där alla barnen får klä ut sig till en karaktär i Nalle Puhs värld. Det är ett kul sätt att göra kalaset lite mer kreativt. Även lekarna och aktiviteterna kan få ta plats i till exempel Kanins hus eller hos Nasse. Det är lite mer jobb men jag lovar att både barnen och föräldrarna kommer tycka det är roligt.

Inläggsförfattare: Arne