Tårtbilder Madagaskar

Funderar du på lämpligt tema till barnkalaset? Djungeln är en lekfull och färgsprakande plats och passar perfekt som kalastema! Piffa upp fikabordet och gör en bildtårta med Madagaskar – den skojiga filmen om zebror, lejon och tokiga pingviner.

 

SLUT  I UTBUDET

Madagaskar – på tårtan

Oavsett om du väljer att köpa en färdig tårta i affären eller om du vill baka din egen så förvandlar du den till en bildtårta på bara några få sekunder. Tårtbild med Madagaskar finns att välja i två olika utföranden, antigen med vännerna Gloria, Melman, Marty och Alex från djungeln eller en med bara de roliga pingvinerna från filmen.

Tårtbilden är tillverkad av sockerpasta och färg som är helt ätbar. Det är bara att placera den ovanpå barnets favorittårta, kanske är det prinsesstårta, och sedan är den redo att serveras och avnjutas av kalasgästerna.För bästa resultat på en prinsesstårta eller en tårta med sockerpasta behöver ett lager gelatin strykas under bilden för att få den att fästa ordentligt. Detsamma gäller med en glasstårta.

Har man en gräddtårta som bas till sin bildtårta är det bara att lägga på bilden på tårtan innan servering. För att göra tårtan extra fin kan man spritsa fina mönster runt bilden i en matchande färg för att dölja kanterna och få den att se mer avancerad ut.Instruktioner och tips hur man monterar en tårtbild följer alltid med vid beställning.

Madagaskar djungeltema

Att fixa ett genomgående tema på ett kalas är egentligen inte så svårt. Det enda man behöver är fantasi! Filmen Madagaskar handlar ju om exotiska djur från djungeln så att hitta ballonger, muggar, tallrikar och servetter som passar in är ingen större konst. Bildtårtan med Madagaskar tillsammans med tigerrandiga dekorationer kommer få barnen att tjuta av glädje på kalaset.

Inläggsförfattare: Arne