Tårtbilder Hello Kitty

Den lilla vita katten har blivit otroligt populär och kan numer hittas nästan överallt och i flera olika sammanhang. Det finns helt enkelt något som passar alla. Kanske har du ett barn som älskar Hello Kitty och vill göra något speciellt på födelsedagen, då kommer här ett tips som kommer göra dagen oförglömlig, nämligen en tårtbild med Hello Kitty.

Hello kitty bildtårta 1 bildtårta med hello kitty 2 hello kitty till tårta 3 hello kitty tårtiblder 4

SE FLER Hellokitty-tårtor – Partyhallen.se-

Tårtbild Hello Kitty

En tårtbild är ett perfekt sätt att ge kalasets tema en extra knuff, eller bara göra tårtan till en färgklick utöver det vanliga. Tårtbilderna finns i flera olika utföranden så du och ditt barn kan välja ut den som passar bäst. Eftersom tårtbilden går att lägga på de flesta tårtor så finns det inga begränsningar på det området heller. 

Kalastema Hello Kitty

Kalas blir lite mer spännande om det är ett genomgående tema, vilken Hello Kitty-tokig person skulle tacka nej till ett kalas med den vita katten som tema? Det kanske låter komplicerat, men som tur är finns det mycket hjälp att få. Varför inte duka med tallrikar, muggar och servetter med Hello Kitty? Eller dekorera med Hello Kitty- ballonger eller små söta hängande dekorativa girlanger? Ditt barn kommer att få ett kalas som kommer vara ett minne för livet!

 

Share and Enjoy !

Shares

Inläggsförfattare: Arne