Tårtbilder Gamer

super mario tårtbild   game on tårtilder    pokemon go tårtbild    Eget foto på tårtan

Att servera en bildtårta med ett snyggt gamermotiv är givet när TV-spels- eller datorfantasten ska firas. Det finns en del färdiga varianter att välja mellan men man kan också skapa en perfekt gamertårta med en egen bild eller foto.

Välj det du gillar bäst och trolla fram en läcker bildtårta till kalaset. Det går snabbt och det är framförallt väldigt enkelt – det enda man behöver göra är att beställa en tårtbild och baka en tårta, eller varför inte köpa en, och sedan placera bilden ovanpå.

Bildtårta med gamermotiv

  • Retrogamer (Passar för minecraft)
  • Go Go (Passar Pokemon)
  • Super Play (Passar Supermario)
  • Bildtårta med eget motiv (Välj eget motiv)

Vill man göra tårtan extra personlig kan man välja att beställa en tårtbild med eget motiv. Då väljer man en bild från nätet eller ett fint foto som sedan laddas upp i webshopens bildverktyg. På så vis kan man försäkra sig om att tårtan verkligen kommer passa födelsedagsbarnet utifrån hans eller hennes största intresse.

bordsduk gamer            inbjudningskort gamer

kalaspåse gaming            papperstallrikar gamer

Fixa festen

Som komplement till tårtan finns det även andra saker man kan göra för att sätta den riktiga gamerstämplen på festen.

Svart duk – En enkel svart pappduk passar bra på bordet då det matchar de flesta spel.

Tallrikar och glas – Välj tallrikar och glas med tryck av Super Mario, Pokémon eller någon annan figur eller motiv som känns lämpligt.

Maskerad – Kanske kan en maskerad vara en rolig idé när kalaset går under tema gamer. I det här temat är det bara fantasin som sätter gränserna, och man kan klä ut sig till Super Mario lika väl som något helt annat.

 

Share and Enjoy !

Shares
Spel / av

Inläggsförfattare: Arne