Tårtbilder Frostmotiv

Här finns tårtbilder och andra dekorationer från den populära filmen Frost.

frostbild på tårta 4         tårtbild med elsa från frost 2

frosttårta 1           anna och elsa

Tårta är något som är centralt för många när det handlar om kalas och fest, men det kan ibland vara svårt att dekorera tårtan som ditt barn vill ha den om du inte har speciella kunskaper inom detta. En tårta med en bild på löser många problem och det är inte så svårt som du kanske tror.

Bildtårta med Frostmotiv

Fyller ditt barn år under någon av vintermånaderna? Eller älskar ditt barn vinter? Eller älskar ditt barn bara filmen Frost som har blivit så populär? Här finns det flera olika tårtbilder att välja mellan som alla har temat Frost, så beroende på vad ditt barn gillar bäst med filmen kan du välja tårtoblat efter tycke och smak. Instruktioner och en video på hur du gör iordning din bildtårta finns på samma länk som ovan. Själva tårtan kan du göra precis som du vill, men det kan vara roligt att också där luta lite åt frosttemat på något sätt.

frostsaker till kalas

Frostdekorationer

När frosttårtan är ordnad så är det dags för dekorationer. Det finns hur mycket som helst att välja mellan, men varför inte fortsätta på samma tema så det matchar bildtårtan? På www.barnkalaset.se finns det något som passar alla. Varför inte sätta upp en stor Frost-dekoration på dörren till kalaset, eller hänga upp papperslyktor med Olaf på? Det finns tallrikar och muggar med olika motiv från filmen och allt är engångsartiklar så det minskar arbetet efter kalaset.

Även pappersdukar till borden och servetter finns i många olika varianter så det är bara att välja ut barnets favorit. Om tårtbilden saknar någon av ditt barns favoritkaraktärer från filmen kan det vara roligt att få med karaktären i någon dekoration. Eller om ditt barn inte kan få nog av Olaf så kan både bildtårtan och alla dekorationer flöda över av den glada snögubben!

Tips

Filmmusiken i Frost är väldigt mysig och det kan vara roligt för alla barn om den musiken spelas då och då på kalaset. Ljudnivån brukar vara hög som det är med en massa glada barn, men om ni till exempel vill leka Dansstopp, så kan ni använda er av filmmusiken från filmen för att göra kalaset ännu mer Frostigt. Eller varför inte tillsammans sjunga filmens temasång när ni skär upp bildtårtan efter att ha sjungit för födelsedagsbarnet? Bara din fantasi sätter stopp och eftersom tårtan nu är fixad så kan du pusta ut och fokusera helt på de andra delarna av kalaset.

Inläggsförfattare: Arne