Tårtbilder Frostmotiv

Här finns tårtbilder och andra dekorationer från den populära filmen Frost.

frostbild på tårta 4         tårtbild med elsa från frost 2

frosttårta 1           anna och elsa

elsa hår med grädde

Garnering frosttårta

När en frosttårta ska garneras och piffas till är ett bra tips att hålla sig till färgerna som finns i tårtbilden. Spritsa runt kanterna med färgad grädde eller smörkräm och låt tårtan skimra likt en frostig vinterdag med hjälp av ätbart glitter, sockerpärlor eller annat passande strössel.

För den som vill finns även färdiga frostfigurer att köpa för att dekorera tårtan med, som dessutom kan användas som leksaker efter kalaset.

Som pricken över i:et behövs såklart även tårtljus – välja vanliga i guld eller silver eller slå till på ett frostljus.

frost bordsduk

Bordsduk

Praktisk bordsduk i plast med färgglatt motiv av Elsa, Anna och Olaf. Perfekt till fikabordet på kalaset. Dukten mäter ca 120 x 180 cm.

48:-

Till Butik / Beställ

frost ballonger

Ballonger

Fina ballonger i färgerna blått och rosa, prydda med systrarna från Anna och Elsa från Frost. En förpackning innehåller 6 st ballonger.

54:-

Till Butik / Beställ

frost servetter

Servetter

Matcha bordsduken och andra dukningstillbehör med dessa snygga Frostservetter – kladdiga händer kommer garanterat behöva torkas av under och efter fikat. Servetterna mäter ca 33 x 33 cm och har ett klassiskt Frostmotiv med Elsa och Anna. Levereras i 20-pack.

29:-

Till Butik / Beställ

 

frost kalaspåsar

Partypåsar

Tjusiga kalaspåsar i plast att fylla med godis, frukt eller något annat. Påsarna, som pryds av Elsa och Anna, passar perfekt till fiskdammen eller skattjakten! Kalaspåsarna mäter 17 x 23 cm och levereras i 6-pack.

19:-

Till Butik / Beställ

Bildtårta med Frostmotiv

Fyller ditt barn år under någon av vintermånaderna? Eller älskar ditt barn vinter? Eller älskar ditt barn bara filmen Frost som har blivit så populär? Här finns det flera olika tårtbilder att välja mellan som alla har temat Frost, så beroende på vad ditt barn gillar bäst med filmen kan du välja tårtoblat efter tycke och smak.

Instruktioner och en video på hur du gör iordning din bildtårta finns på samma länk som ovan. Själva tårtan kan du göra precis som du vill, men det kan vara roligt att också där luta lite åt frosttemat på något sätt.

Frostdekorationer

När frosttårtan är ordnad så är det dags för dekorationer. Det finns hur mycket som helst att välja mellan, men varför inte fortsätta på samma tema så det matchar bildtårtan?Varför inte sätta upp en stor Frost-dekoration på dörren till kalaset, eller hänga upp papperslyktor med Olaf på? Det finns tallrikar och muggar med olika motiv från filmen och allt är engångsartiklar så det minskar arbetet efter kalaset.

Även pappersdukar till borden och servetter finns i många olika varianter så det är bara att välja ut barnets favorit. Om tårtbilden saknar någon av ditt barns favoritkaraktärer från filmen kan det vara roligt att få med karaktären i någon dekoration. Eller om ditt barn inte kan få nog av Olaf så kan både bildtårtan och alla dekorationer flöda över av den glada snögubben!

Filmmusiken i Frost är väldigt mysig och det kan vara roligt för alla barn om den musiken spelas då och då på kalaset. Ljudnivån brukar vara hög som det är med en massa glada barn, men om ni till exempel vill leka Dansstopp, så kan ni använda er av filmmusiken från filmen för att göra kalaset ännu mer Frostigt.

Inläggsförfattare: Arne