Tårtbilder Frostmotiv

Här finns tårtbilder och andra dekorationer från den populära filmen Frost.

frostbild på tårta 4           tårtbild frost 2

frosttårta 1    Bildtårtor frost

SE FLER TÅRTBILDER

elsa hår med grädde

Garneringstips frosttårta

  1. Håll färgtema

När en frosttårta ska garneras och piffas till är ett bra tips att hålla sig till färgerna som finns i tårtbilden.

2. Glitter och strössel

Spritsa runt kanterna med färgad grädde eller smörkräm och låt tårtan skimra likt en frostig vinterdag med hjälp av ätbart glitter, sockerpärlor eller annat passande strössel.

3. Frostfigurer

För den som vill finns även färdiga frostfigurer att köpa för att dekorera tårtan med, som dessutom kan användas som leksaker efter kalaset. Som pricken över i:et behövs såklart även tårtljus – välja vanliga i guld eller silver eller slå till på ett frostljus.


frost tårtbild

Tårtbild Frost

Med en ätbar tårtbild kan vem som helst lyckas med en tårta som ser riktigt proffsig ut. Monteringen är enkel och går snabbt att genomföra och tårtbilden passar på alla typer av tårtor.

48:-

Till Butik / Beställ

snöflingor som går att äta

Sockerdekorationer Snöflingor

Snöflingor gjorda av socker blir en passande tårtdekoration vid Frosttema. Varje snöflinga mäter ca 2,6 cm i diameter och säljs i 6-pack.

69:-

Till Butik / Beställ

tårtdekoration olof

Tårtdekoration Olaf

Figuren ställs direkt på eller vid sidan av tårtan och blir garanterat iögonfallande för fikagästerna. Olaf är tillverkad i plast och mäter ca 5 x 2 cm.

99:-

Till Butik / Beställ

tårtljus frost

Tårtljus Frostfigurer

Tårtljus i olika former och med olika motiv från Frost. Själva ljusen mäter ca 2,5 cm och pinnarna ungefär detsamma.

39:-

Till Butik / Beställ

 

silikonformar snöflingor

Silikonform Snöflingor

Slitstark silikonform för den som vill skapa sina egna snöflingor, i olika storlekar och former, till Frosttårtan. Formen kan användas till att göra figurer i både sockerpasta, marsipan och choklad och är enkel att använda. Silikonformen tål ugnsvärme upp till 200 grader och går bra att diska i maskin.

175:-

Till Butik / Beställ

strössel

 

Strössel Frozen Medley

Det perfekta strösslet till Frosttårtan! Burken innehåller strössel i form av snögubbar, snöbollar, snöflingor och sockerpärlor, i färgerna vitt, blått och silver. Burken innehåller 180 gram och kan innehålla spår av gluten, soja och mjölk.

87:-

Till Butik / Beställ

Bildtårta med Frostmotiv

Fyller ditt barn år under någon av vintermånaderna? Eller älskar ditt barn vinter? Eller älskar ditt barn bara filmen Frost som har blivit så populär? Här finns det flera olika tårtbilder att välja mellan som alla har temat Frost, så beroende på vad ditt barn gillar bäst med filmen kan du välja tårtoblat efter tycke och smak.

elsa hår med grädde

Instruktioner på hur du gör iordning din bildtårta finns  ovan. Själva tårtan kan du göra precis som du vill, men det kan vara roligt att också där luta lite åt frosttemat på något sätt.

Kalastema: Frost

Frost och dess tillhörande karaktärer är populära och det finns massvis med fina tårtdekorationer att köpa, för den som inte vill göra egna. En tårtbild är det enklaste sättet för att få en tårta med proffsigt resultat utan någon större ansträngning men det går såklart att pyssla och pynta med både marsipan och sockerpasta för den som hellre vill det.

Frostdekorationer

När frosttårtan är ordnad så är det dags för dekorationer. Det finns hur mycket som helst att välja mellan, men varför inte fortsätta på samma tema så det matchar bildtårtan?Varför inte sätta upp en stor Frost-dekoration på dörren till kalaset, eller hänga upp papperslyktor med Olaf på? Det finns tallrikar och muggar med olika motiv från filmen och allt är engångsartiklar så det minskar arbetet efter kalaset.

Även pappersdukar till borden och servetter finns i många olika varianter så det är bara att välja ut barnets favorit. Om tårtbilden saknar någon av ditt barns favoritkaraktärer från filmen kan det vara roligt att få med karaktären i någon dekoration. Eller om ditt barn inte kan få nog av Olaf så kan både bildtårtan och alla dekorationer flöda över av den glada snögubben!

Filmmusiken i Frost är väldigt mysig och det kan vara roligt för alla barn om den musiken spelas då och då på kalaset. Ljudnivån brukar vara hög som det är med en massa glada barn, men om ni till exempel vill leka Dansstopp, så kan ni använda er av filmmusiken från filmen för att göra kalaset ännu mer Frostigt.

Inläggsförfattare: Arne