Tårtbilder fars dag

Överraska pappa med en fin bildtårta på farsdag! Välj en färdig tårtbild med lämpligt motiv eller skapa en helt egen med eget foto.

farsdags bildtårta jag älskar dig pappa tårtbild världens bästa pappa tårtatårtbild med eget foto kvadrat

 

Tårtbilder till farsdag

Vill du uppvakta din pappa på farsdag (eller någon annan dag) finns flera färdiga tårtbilder med olika motiv och texter att välja bland. En bild med texten ”Världens bästa pappa” eller ”Jag älskar dig pappa” – oavsett val blir det ett kärleksfullt och personligt sätt att visa uppskattning på.

Tårtbilderna kan monteras snabbt och enkelt på alla typer av tårtor – vare sig dom är klädda med grädde eller marsipan. Bilderna är tillverkade till mesta del av socker och är därmed helt ätbara. Dom har också en lång hållbarhet om dom förvaras rätt – i obruten förpackning i rumstemperatur och gärna mörkt.

Designa egen tårtbild till farsdag

För dig som vill överraska din pappa med en riktigt personlig och unik tårta kan en tårtbild med eget foto vara ett roligt alternativ. Beställningen tar någon minut extra men själva bilden är precis som dom med färdiga motiv – det vill säga helt ätbara och enkla att använda.

tårtbild med eget foto kvadrat

 

För att beställa en tårtbild med eget foto gör du såhär:

  • Välj form och storlek till din tårtbild med eget foto
  • Ladda upp det önskade fotot och beskär enligt anvisningarna
  • Lägg till en text om så önskas
  • Lägg beställningen i varukorgen och gå vidare till kassan
  • Fyll i leveransuppgifter
  • Välj betalningsmetod – Klarna eller bankkort
  • Beställ!

Leveranstiden är ca 1–3 arbetsdagar och beställningen levereras direkt till din brevlåda.

Montering av tårtbild

Det enda som är bra att tänka på vid montering av en tårtbild är att tårtan är så slät och jämn som möjligt – sedan är det i princip bara att lägga på bilden på tårtan. På torra underlag, så som marsipan, används flytande gelatin för att ”limma” fast bilden.

Inläggsförfattare: Arne