Tårtbilder Dumma Mej

De lustfyllda, roliga och fullkomligt älskvärda figurerna i Dumma Mej har blivit fasligt populära sedan den första filmen släpptes.. De små minionerna figurerar inte bara i TV-rutan – du kan nu köpa en egen tårtbild med minions.

dumma mig tårtbilder dumma mig tårtoblat

SE FLER MINIONSTÅRTOR  – Partyhallen.se –

Tårtbild Dumma Mej

Många barn tycker om Dumma Mej-filmerna. Om ditt barn är ett av dem, är en tårtbild ett ypperligt sätt att höja stämningen på kalaset. Bilderna finns i flera olika utföranden, men med samma genomgående tema. Du kan till exempel välja ett tårtmotiv där en minion kramar en klase med bananer, eller där två av dem agerar armstöd åt sura, men godhjärtade, Gru. Bilderna går utmärkt att lägga på de flesta tårtor.

Kalastema Dumma Mej

Med tanke på hur många barn som tycker om Dumma Mej-filmerna, är det troligtvis inte bara ditt barn som skulle uppskatta ett kalas med Dumma Mej-tema. Tack vare det stora antalet produkter som finns med de små figurerna, är det här enklare att ordna än vad man kan tro.

Till exempel kan du använda Dumma Mej-strössel på glassen, eller varför inte tårtljus i form av minioner som brinner upp? Du kan även inhandla muffinspapper med minioner på, samt bilder som kan läggas även på dessa, precis som tårtbilderna. Sedan kan det räcka med gula bordsdukar och ballonger (helst med helium, givetvis) för att kalaset ska bli en riktigt rolig upplevelse för barnen.

Share and Enjoy !

0Shares

Inläggsförfattare: Arne