Tårtbilder Dumma Mej

De lustfyllda, roliga och fullkomligt älskvärda figurerna i Dumma Mej har blivit fasligt populära sedan den första filmen släpptes.. De små minionerna figurerar inte bara i TV-rutan – du kan nu köpa en egen tårtbild med minions.

dumma mig tårtbild        

 

Partytillbehör- Partyhallen.se –

Tårtbild Dumma Mej

Många barn tycker om Dumma Mej-filmerna. Om ditt barn är ett av dem, är en tårtbild ett ypperligt sätt att höja stämningen på kalaset. Bilderna finns i flera olika utföranden, men med samma genomgående tema. Du kan till exempel välja ett tårtmotiv där en minion kramar en klase med bananer, eller där två av dem agerar armstöd åt sura, men godhjärtade, Gru. Bilderna går utmärkt att lägga på de flesta tårtor.

Bildtårta Dumma Mig – Guide

Figurerna från Dumma Mig, eller Minionerna, är både gulliga och populära och gör sig dessutom alldeles utmärkt som tema på kalas. Nedan följer en guide på hur man kan baka en Dumma Mig tårta med hjälp av en tårtbild på ett snabbt och enkelt sätt.

Dumma mig tårtbild guide

Steg för steg

Att baka en tårta med tema Dumma mig är väldigt enkelt om man har en färdig tårtbild till hjälp. Det finns flera olika motiv att välja böand under detta tema och bilderna passar att använda på alla typer av tårtor.

göra dumma mig tårta dumma mig steg för steg tårta

  1. Baka eller köp en tårta
  2. Ta Fram tårtbilden och lossa den från skyddsfilmen
  3. Lägg bilden på tårtans topp och stryk försiktigt fast den 23 juni 2021

dumma mig tårta med strössel

Observera att dessa steg gäller för montering på en gräddtårta eller en tårta täckt med någon form av frosting. Bilden fäster bra på fuktigt underlag men om den ska monteras på en tårta täckt av till exempel marsipan eller sockerpasta behöver man ”limma” fast den. Det kan man göra med flytande gelatin, genom att stryka en tunt lager på bildens baksida innan den placeras på tårtan.

Dekorationstips

När tårtbilden är på plats kan man dekorera tårtan vidare efter tycke och smak. Matcha med ett färgglatt strössel runt tårtans kanter eller dölj kanterna på tårtbilden genom att spritsa ett fint mönster runt om!

– Se Kalasproduker med Dumma Mig-tema här

Med tanke på hur många barn som tycker om Dumma Mej-filmerna, är det troligtvis inte bara ditt barn som skulle uppskatta ett kalas med Dumma Mej-tema. Tack vare det stora antalet produkter som finns med de små figurerna, är det här enklare att ordna än vad man kan tro.

SE UTBUD HÄR – Hos Partyhallen

Till exempel kan du använda Dumma Mej-strössel på glassen, eller varför inte tårtljus i form av minioner som brinner upp? Du kan även inhandla muffinspapper med minioner på, samt bilder som kan läggas även på dessa, precis som tårtbilderna. Sedan kan det räcka med gula bordsdukar och ballonger (helst med helium, givetvis) för att kalaset ska bli en riktigt rolig upplevelse för barnen.

Inläggsförfattare: Arne