Tårtbilder Baby

SLUTSÅLD

Vi vet ej när det kommer in nya

SE FLER HÄR – hos Partyhallen.se

Tårtbild Baby

Det har blivit allt vanligare att vi tar över traditioner från andra länder och babyshower är en sådan. Eftersom traditionen inte är svensk från början har det precis som med Hallowen blivit så att vi använder det engelska ordet. Dock börja ordet babyhippa bli allt mer vanligt. Gör det enkelt med en tårtbild med babymotiv – eller dekorera tårtan själv med hjälp av inspiration nedan.

Baka en egen babytårta – Tårtdekorationerna

Varför inte baka en tårta som föreställer gravidmagen? Forma och dekorera ”kläderna” med rosa sockerdekorationer eller varför inte sockerdekorationer i form av prästkragar. Vill man istället göra en tårta med anspelning på den kommande bebisen finns det lite andra saker att dekorera med. Förutom färger på tårtan finns det massor av möjligheter att dekorera tårtan med till exempel fotbollsspelare,  ätbara babyskor och häng egengjorda vimplar över dessa.

Vet inte mamman, eller om hon inte vill berätta, könet på barnet finns flera olika tips på vad man kan göra. Det finns till exempel ätbara sneakers i både rosa och blå så varför inte ta en av varje. Eller varför inte göra en nalletårta och sprinkla brunt strössel över. Förutom tårta bör en babyhippa förstås ha alla nödvändiga tillbehör så som ballonger, serpentiner, servetter och tallrikar. Just precis så som det ska vara på ett riktigt barnkalas

 

Inläggsförfattare: Arne