Tårtbilder Babblarna

 Här presenteras tårtbilder med Babblarna och fler idéer till kalastema Babblarna. Baka en babblarnatårta på några minuter…’

Babblarna tårtbilder babblarna tårta med tryck  babblarna bildtårta 1

Se hela utbudet hos Partyhallen

 

TÅRTBILD BABBLARNA – SKAPA EGEN BABBLARNA TÅRTA

Om du vill ha en snygg Babblartårta är en tårtoblat med babblarna ett första steg.

Tårtbilden har en vit kant på 0,5 cm där det är tänkt att man ska spritsa grädde, men man kan ju lika gärna garnera med jordgubbar, bananskivor, choklad eller vad just ditt barn föredrar. Sockeroblaten är 19 cm i diameter och innehåller varken Gluten eller nötter.

Skapa en egen Babblarna tårta med hjälp av en tårtbild!

Tårtbilder med Babblarna finns med flera olika motiv och det är varken tidskrävande eller svårt att montera en. När tårtan är klar och redo att serveras lossar man bara bilden från skyddsfilmen och lägger den på tårtan.

Ska bilden monteras på en tårta av sockerpasta, marsipan eller glass behöver man dock limma fast den för att den ska fästa – och det gör man enklast genom att stryka ett lager flytande gelatin på bildens baksida innan man lägger den på tårtan.

Monteringen av bilden kan göras någon timme i förväg men gärna så nära servering som möjligt, så att den håller sig torr och fin. Passa gärna på att dekorera tårtan, till exempel genom att spritsa grädde runt tårtbilden för att dölja kanterna. Hållbarheten är lång om bilden förvaras i obruten förpackning – helst mörkt och i rumstemperatur.

KALAS MED BABBLARNA TEMA

inbjudningskort babblarna fesst

Inbjudningskort

Bjud in till Babblarna kalas med Babblarnas egna inbjudningskort! Dessa söta kort går i färgerna vitt och blått och självklart finns figurerna Dadda, Diddi, Bobbo, Bibbi, Babba och Doddo med på varsin kant.

På kortet finns förtryckta rader att fylla i – vem som ska firas, vilket datum, tid och plats, telefonnummer samt OSA. Korten mäter ca 15 x 10,5 centimeter och kommer i 8-pack med tillhörande vita kuvert.

49 :-

Till Butik / Beställ

 

 

babblarna muffinsformar

Muffinsformar

Supersöta muffinsformar med färgglada prickar och motiv av hela gänget från Babblarna.

Perfekta för att få hela fikabordet att gå i samma tema, kanske som komplement till en Babblarna tårta? Formarna är i papp vilket gör dom extra stabila. Levereras i 25-pack. Mått: ca 4 cm höga och ca 5 cm i diameter.

59 :-

Till Butik / Beställ

 

sugrör med babblarna

Sugrör

Festliga sugrör dekorerade med bilder av Babblarna blir en snygg detalj i dukningen på fikabordet.

Sugrören är vitrandiga och kommer i färgerna blått, gult, rosa och grönt och mäter ca 19 cm. Passar till kalasets alla drycker! Sugrören är gjorda av papp och säljs som 10-pack.

35 :-

Till Butik / Beställ

 

Girlanger med babblarna

Flaggirlang

En färgsprakande flaggirlang att pynta entrén, väggen eller något annat med. Varför inte fästa den ovanför kalasbordet? Oavsett ger flaggirlangen, som givetvis pryds av olika motiv från Babblarna, den rätta kalaskänslan!

Själva flaggorna är gjorda av papp och mäter ca 15 x 16 cm och hela girlangen är ca 3 meter lång. Självklart kan girlangen återanvändas efter kalaset, kanske som dekoration i födelsedagsbarnets rum?

79 :-

Till Butik / Beställ

 

 

babblarna engångstallrikar

Engångstallrikar

Papptallrikar är oerhört praktiskt på kalas, speciellt när man vill duka efter ett speciellt tema. Just dessa har motiv av Babblarna och kommer i färgerna gult, grönt, rosa och blått.

Servera kalasets Babblarna tårta eller andra smarriga bakverk till gästerna och slipp dessutom disken. Tallrikarna är gjorda i papp, mäter 23 cm i diameter och säljs som 8-pack.

49 :-

Till Butik / Beställ

 

Inläggsförfattare: Arne