Tårtbilder Babblarna

 Här presenteras tårtbilder med Babblarna och fler idéer till kalastema Babblarna. Baka en babblarnatårta på några minuter…

babblarna tårtbild 2 babblarna tryck på tårta 4 Babblarna bildtårta 1 babblarna tårtbild 5

 

TÅRTBILD BABBLARNA – SKAPA EGEN BABBLARNA TÅRTA

Om du vill ha en snygg Babblartårta är en tårtoblat med babblarna ett första steg.

Extra snyggt blir det om du matchar din ätbara tårtbild med grön marsipan. Naturligtvis kan du lika gärna köpa en färdig marsipantårta och göra den mer personlig genom att lägga på den här tårtbilden.

Du flyttar bara enkelt på den ros eller dekoration som brukar finnas på en färdig tårta, och lägger den på din nu ännu vackrare Babblartårta. Enklare blir det inte.

Tårtbilden har en vit kant på 0,5 cm där det är tänkt att man ska spritsa grädde, men man kan ju lika gärna garnera med jordgubbar, bananskivor, choklad eller vad just ditt barn föredrar. Sockeroblaten är 19 cm i diameter och innehåller varken Gluten eller nötter. Om produkten förvaras mörkt och kallt i obruten förpackning håller den i 10 månader.

 

 Babblar & Bilar

Älskar ditt barn både Babblarna och bilar är det här den bästa tårtbilden för ditt bakverk. Alla Babblarna sitter i en röd bil och vinkar glatt. Bilden har många färger och matchas med fördel med marsipan i ditt barns favoritfärg.

Den ätbara oblaten lägger du bara på din färdiga tårta och så är det klart. Så enkelt och så väldigt snyggt! Tårtbilden har en vit kant på 0,5 cm där det är tänkt att man ska spritsa grädde, men man kan ju lika gärna garnera med jordgubbar, bananskivor, choklad eller vad just ditt barn föredrar. Bilden är 19 cm och är hållbar i minst 10 månader i oöppnad förpackning, om den förvaras mörkt och svalt. Innehåller inte Gluten eller nötter.

babblarna kalas tema

 

KALAS MED BABBLARNA TEMA

Den som vill skapa sin egen bildtårta kan till exempel välja ett färdigt tryck så som Babblarna. Det kommer att ge en tårta som ser proffsig ut men samtidigt med känslan och smaken av att vara hemmagjord. Utan att det behöver kosta allt för mycket.

Planering av ett kalas med tema kan behöva tid på sig och då är det bra att veta att bilden som beställs håller sig i upp till tre månader om den förvaras mörkt och svalt (inte kylskåp).

När väl temat är bestämt och dagen för kalaset börjar närma sig är det dags att börja baka tårtan. En tårtbotten blir bara bättre om den har fått ligga till sig några dagar så den kan gott göras i förväg. Ska det bli en gräddtårta bör man inte lägga bilden på tårtan förrän strax innan servering eller högst en timme i förväg. Med marsipan på toppen kan tårtan göras klar redan dagen innan.

Sätt temat på bordet

Med tema babblarna för kalaset kan man skapa sina egna dekorationer för bordet med hjälp av blockljus i olika färger och former. Naturligtvis efter de olika babblarna. Med hjälp av styvt papper klipper man sedan ut taggar i olika färger för Diddi. Ögon kan målas direkt på blockljusen eller så klistrar man dit ögon gjorda av papper.

Fina diadem med babblarnas färger kan man också göra själv och låta alla barnen få när det kommer. Köp färdiga diadem och klipp ut Diddis taggar som tejpas på. Enkelt att ta bort sedan när kalaset är över.

Inläggsförfattare: Arne