Tårtbilder & Tårtdekorationer Babblarna

 Här presenteras tårtbilder och tårtdekorationer med Babblarna och fler idéer till kalastema Babblarna.   

Tårtdekorationer med babblarna

Plastfigurer 8cm höga med babblarna

Plastfigurer med babblarna

Plastfigurer av babblarna kan ställas ovanpå tårtan och användas som tårtdekoration. Kan självklart sedan användas som leksak. Finns både i enpack och flerpack.

Från 179 :-

Till Butik / Beställ

inbjudningskort babblarna fesst

Inbjudningskort

Bjud in till Babblarna kalas med Babblarnas egna inbjudningskort! Dessa söta kort går i färgerna vitt och blått och självklart finns figurerna Dadda, Diddi, Bobbo, Bibbi, Babba och Doddo med på varsin kant.

På kortet finns förtryckta rader att fylla i – vem som ska firas, vilket datum, tid och plats, telefonnummer samt OSA. Korten mäter ca 15 x 10,5 centimeter och kommer i 8-pack med tillhörande vita kuvert.

49 :-

Till Butik / Beställ

babblarna muffinsformar

Muffinsformar

Supersöta muffinsformar med färgglada prickar och motiv av hela gänget från Babblarna.

Perfekta för att få hela fikabordet att gå i samma tema, kanske som komplement till en Babblarna tårta? Formarna är i papp vilket gör dom extra stabila. Levereras i 25-pack. Mått: ca 4 cm höga och ca 5 cm i diameter.

59 :-

Till Butik / Beställ

sugrör med babblarna

Sugrör

Festliga sugrör dekorerade med bilder av Babblarna blir en snygg detalj i dukningen på fikabordet.

Sugrören är vitrandiga och kommer i färgerna blått, gult, rosa och grönt och mäter ca 19 cm. Passar till kalasets alla drycker! Sugrören är gjorda av papp och säljs som 10-pack.

45 :-

Till Butik / Beställ

Girlanger med babblarna

Flaggirlang

En färgsprakande flaggirlang att pynta entrén, väggen eller något annat med. Varför inte fästa den ovanför kalasbordet? Oavsett ger flaggirlangen, som givetvis pryds av olika motiv från Babblarna, den rätta kalaskänslan!

Själva flaggorna är gjorda av papp och mäter ca 15 x 16 cm och hela girlangen är ca 3 meter lång. Självklart kan girlangen återanvändas efter kalaset, kanske som dekoration i födelsedagsbarnets rum?

99 :-

Till Butik / Beställ

 

babblarna engångstallrikar

Engångstallrikar

Papptallrikar är oerhört praktiskt på kalas, speciellt när man vill duka efter ett speciellt tema. Just dessa har motiv av Babblarna och kommer i färgerna gult, grönt, rosa och blått.

Servera kalasets Babblarna tårta eller andra smarriga bakverk till gästerna och slipp dessutom disken. Tallrikarna är gjorda i papp, mäter 23 cm i diameter och säljs som 8-pack.

59 :-

Till Butik / Beställ

 

Inläggsförfattare: Arne