Tårtbilder Alla Hjärtans Dag

Att visa att man tycker om någon är väldigt fint och varför inte säga det med en tårta? Här nedan finns tårtbilder och dekorationer till Alla hjärtans dag, eller till vilken annan dag som helst när du känner dig extra kärleksfull.


jag älskar dig pappa tårtbild tårtbild älskar dig mamma  jag älskar dig


Tårtbilder med hjärta

För många är alla hjärtans dag en speciell dag för att fira kärleken till någon man älskar, det kan vara en man/fru, pojkvän/flickvän, mamma/pappa, kompis, syskon eller vän.

Det är en dag speciellt tillägnad detta, men självklart kan du alltid fira den du älskar, alla dagar, hela året om. Oavsett vem du väljer att fira den med och hur du väljer att fira så kan du göra den extra speciell med en tårtbild med alla hjärtans dag-tema, en fin gest till en speciell person.

Det är inte alls svårt att göra, så du behöver inte oroa dig för att tårtbilden ska ta tid från allt det andra du vill göra för personen, det blir bara en extra sak som kommer bli betydelsefull.

Tårtbilder med hjärta och kärlek

Att visa att man älskar någon är enkelt och dessa tårtbilder är ett fint sätt att framföra det på ett annorlunda vis, för vem vill inte få en närstående att känna sig speciell? Det finns olika tårtbilder att välja mellan, från ett enkelt men fint ”Jag älskar dig” till en vacker bild med ett fint budskap och massor däremellan, så du kan välja själv vilken du vill använda dig av. Det finns tårtbilder speciellt tillägnade mamma och pappa så de går att använda även på mors- och farsdag. Tårtbilderna kan du lägga på vilken tårta du vill, så även där kan du välja utifrån vad din speciella person tycker om.

Tips

Tårtbilderna är så pass stora att de täcker en tårta som räcker till flera personer, så varför inte dela denna speciella dag med flera personer du tycker om, till exempel ett gäng vänner? Ni kommer skapa ett fint minne tillsammans och kommer uppskatta varandra otroligt mycket.

Inläggsförfattare: Arne