Tårtbild My Little Pony

En tårta med My Little Pony blir då det perfekta valet till kalaset. Att använda en tårtbild med My Little Ponny är ett praktiskt sätt att förtrolla den till ett magiskt mästerverk.

my little ponny tårtbild       my little pony chokladägg

 

Se kalastema – My Little Pony – Hos Partyhallen.se

My Little Pony Tårta

En tårta med My Little Pony är inte särskilt svårt att fixa själv om man använder sig av en tårtbild. Det finns flera olika motiv och färgteman från My Little Pony – att baka en snygg tårta med ett proffsigt resultat kan inte bli enklare.

Tårtbilderna är helt ätbara och inget som behöver plockas bort innan det är dags att börja mumsa på tårtan. Bilderna har även en lång hållbarhet om dom förvaras i obruten förpackning, gärna mörkt och svalt.

my little ponny kalassaker

 

Se kalastema – My Little Pony – Hos Partyhallen.se

Dekorera

  • Dekorera gärna tårtan genom att spritsa runt tårtbildens kanter med till exempel grädde – färgad eller ofärgad spelar ingen roll. Det gör det där lilla extra samtidigt som bildens kanter blir dolda.
  • För extra skarpa färger och för en glansig touch kan även framsidan på bilden penslas med flytande gelatin.
  • Använd strössel, sockerpärlor, ätbart glitter eller något annat tjusigt för att få till den rätta magiska känslan.

 

Kalastema My Little Pony

My Little Pony är ett perfekt kalastema för barnet som antingen gillar hästar eller bara dom sagolika och färgglada ponnyfigurerna. Det finns många fina kalasartiklar under temat My Little Pony, bland annat färdiga kalaspaket innehållandes alltifrån tallrikar och muggar till fina dekorationer som ballonger och girlanger. Tillsammans med tårtan blir fikabordet enkelt komplett!

my little ponny kalassaker

 

Se kalastema – My Little Pony – Hos Partyhallen.se

Vill man inte köpa ett färdigt paket finns det mesta att köpa separat och det går ju faktiskt utmärkt att ha ett kalas med My Little Pony tema oavsett dekorationer eller inte. Kanske kan ett käpphästrally hållas som aktivitet på kalaset, där tillhörande chokladmedaljer delas ut efter slutfört lopp?

Inläggsförfattare: Arne