Tårtbild Masha och björnen

Beställ en tårtbild med Masha och Björnen på – den kommer garanterat att imponera på både födelsedagsbarnet och gästerna.

tårtbild masha


Masha och björnen tårta

Förvandla en helt vanlig tårta, vilken som helst, till en riktigt proffsig Masha och björnen tårta. Det görs enkelt genom att använda en tårtbild med motiv från den populära serien, och sådana finns i flera olika utföranden. Välj en där Masha och björnen poserar tillsammans, en där busiga Masha målar av sin kompis björnen eller något annat du eller ditt barn gillar.

Det är inga problem att beställa tårtbilder ett bra tag i förväg då dom har lång hållbarhetstid, förutsatt att dom förvaras i obruten förpackning på en mörk och sval plats.

Montera tårtbild

Tårtbilder kan monteras på alla typer av tårtor, vare sig dom är täcka med grädde eller marsipan, är köpta eller hembakade. Monteringen skiljer sig dock lite beroende på vilken typ av tårta man valt.

Gräddtårta är det allra enklaste alternativet. På en sådan behöver bilden bara läggas på tårtan strax före servering och eventuellt dekoreras lite om man vill det.

För att montera en tårtbild på marsipan, sockerpasta eller glass behöver man använda flytande gelatin. Det fungerar som ett slags lim och appliceras i ett tunt lager på tårtbildens baksida, innan den läggs över tårtan.

Oavsett vilken tårta man valt bör bilden monteras så nära inpå serveringen som möjligt, så att den inte löses upp av fukten från tårtan.

Dekorationstips

Efter att en tårtbild har monterats på själva tårtan går det såklart bra att servera den precis som den där. Vill man däremot göra den lite extra fin är ett bra tips att spritsa runt tårtbildens kanter för att dölja dom. Att strö lite strössel runt om i någon matchade färg blir också snyggt – och sist men inte minst så ska födelsedagstårtan såklart toppas med festliga tårtljus!

Mascha och björnen kalastema

Låt hela kalaset inspireras av Mascha och björnen! Till tårtan finns passande dukar, tallrikar och muggar att duka fikabordet med. Det finns också matchande kalasartiklar som blir fint att pynta och dekorera med, så som:

Se tillbehör till Masha och Björnen kalaset – Hos Partyhallen.se
  • Ballonger
  • Girlanger
  • Sugrör
  • Muffinsbilder
  • Kalaspåsar

 

Inläggsförfattare: Arne