Tårtbild Jul

Det absolut enklaste sättet att göra en jultårta borde vara att använda en tårtbild med julmotiv. Beställ med färdiga motiv – eller en fototårta på barnen i tomtedräkter.

beställ god jul tårtbildtårtbild med rudolf med röda mulen

Jul tårtbild

 

SE FLER HÄR – hos Tårtdekoration.com

Tårtoblater till jultårtan

Hos Tartdekoration.com finns ett varierat sortiment av tårtoblater med jultema. I korthet kan oblater beskrivas som ätbara bilder med motiv som du väljer. Här finns ungefär ett tiotal juliga motiv att välja mellan.

Varför inte en uppsluppen tomte som hälsar sällskapet god jul och gott nytt år? Eller ett klassiskt julgransmotiv? Annars finns möjligheten att göra tårta med eget foto. Du väljer då tårtstorlek och laddar sedan upp en bild direkt på webbplatsen. Sedan får du en oblat att lägga på valfri tårta.

Tips på jultårtor

Det är egentligen bara fantasin som sätter gränser när det kommer till att baka en jultårta. De allra flesta tårtor kan göras juliga genom rätt tårtdekorationer, men förslagsvis blandar du in klassiska smaker i receptet. Det kan till exempel handla om nejlika, ingefära och kanel. Det går även att jobba mycket med färger – att försöka få in mycket rött och vitt. Strö gärna över med guldglitter för en glimrande effekt.

Inläggsförfattare: Arne