Tårtbild Hulken

Köp en tårtbild med hulken – Till en äkta Hulken fan ! Eller dekorera tårtan med tårtfigurer föreställande Hulken.

tårtbild hulken   hulkenfigur till tårta     tårtfigur hulken

 

Dags för kalas med tema Hulken? Då behövs såklart en Hulkentårta och den fixas enkelt med hjälp av en tårtbild.

Hulken tårta

Har födelsedagsbarnet önskat sig en Hulken tårta till kalaset? Då kan den enkelt fixas med hjälp av en tårtbild. Dessa bilder tillverkas av mestadels socker, är helt ätbara och kan användas på alla typer av tårtor.

Montering och dekoration

Att använda en tårtbild är enkelt och fungerar utmärkt på alla typer av tårtor. Tillvägagångssättet för monteringen skiljer sig dock lite beroende på vilken typ av tårta som används.

För torra underlag, så som sockerpasta eller marsipan, behövs något som håller bilden på plats. Det går bra att använda sig av ätbart lim eller gelatin i flytande- eller sprayform för att fästa bilden.

Om tårtan har ett vått underlag, så som grädde, är det bara att lägga på den. Bra att tänka på här är att göra det så nära inpå serveringen som möjligt, eftersom det blöta löser upp tårtbilden efter ett tag.

När bilden har monterats på tårtan kan den dekoreras efter tycke och smak. Dölj gärna bildens kanter genom att spritsa grädde eller något annat krämigt runt om eller använd frukt, bär, godis eller någon annan ätbar dekoration.

Strössel, sockerpärlor, tårtljus och andra fina tårtdekorationer kan också användas – förslagsvis i grönt så att det passar tillsammans med Hulken.

Tips till kalaset

Det är vanligt att barnkalas genomförs med olika teman. Varför inte Hulkentema…

För att göra det tydligt att Hulken står i fokus på kalaset kan det vara roligt med ytterligare dekorationer och kalasprylar. Även här är ett tips att välja så mycket grönt som möjligt – så som ballonger, serpentiner och engångsartiklar.

Karamell- eller pastafärg kan användas för att färga bakverk och drycker gröna. Gör en stor, härlig bål och färga den grön – det kommer garanterat göra succé bland Hulken-fansen.

Inläggsförfattare: Arne