Tårtbild Dansk flagga

Med en tårtbild med den danska flaggan skapas enkelt en passande ”Dansk tårta” och med enkla dekorationer ett komplett kalas.

tårtbild med dansk flagga

59:-

Till Produkt

Danmarktårta- och kalas

Med en tårtbild med Danmarks flagga är det enkelt att skapa en läcker Danmarktårta. Bilden fungerar att använda på alla typer av tårtor och monteras på bara någon minut. Dekorera tårtan ytterligare med spritsad grädde och strössel för ett extra festligt resultat.

För ett komplett kalas i samma tema kan bordet dukas med rött och vitt – till exempel en röd duk med vita tallrikar. Serpentiner, ballonger och andra dekorationer i Danmarks färger blir pricken över i:et.

Tårtbild med eget foto

Ett annat alternativ för den som vill baka en tårta med Danmarkstema är att låta tillverka en helt egen tårtbild. Ladda ner en passande bild från nätet eller använd ett personligt foto – båda alternativen fungerar.

16 BITAR RUND TÅRTBILD

Välj mellan runda och rektangulära tårtilder i olika storlekar och ladda sedan upp den önskade bilden i samband med beställningen. En tårtbild med egen bild eller foto monteras på samma sätt som en med färdigt motiv och det behövs inga speciella verktyg för att lyckas.

Frågor & Svar

Kan en tårtbild användas till en marsipantårta?

Ja, tårtbilder kan användas på alla typer av tårtor. Till en marsipantårta behövs dock flytande gelatin eller ätbart lim vid monteringen, för att få bilden att fästa ordentligt.

Hur långt innan servering kan en tårtbild monteras på tårtan?

Ju närmare serveringen som tårtbilden monteras, desto finare kommer den vara. På torra underlag, så som marsipan eller sockerpasta, kan monteringen göras några timmar i förväg om så önskas. Om bilden monteras på en gräddtårta bör det göras strax innan serveringen.

Hur länge kan en tårtbild förvaras innan den måste användas?

Om en tårtbild förvaras i obruten förpackning kan den förvaras i upp till ca 10 månader. Bilden ska helst förvaras mörkt och svalt – dock inte i kylskåp.

Inläggsförfattare: Arne