Tårtbild Brandbil

Skapa en häftig brandbildstårta med hjälp av en tårtbild. Välj mellan olika motiv, montera på tårtan och servera – det kommer garanterat bli en succé.

brandbil tårtbild 1 brandbild tårtbild 2

Så gör du en brandbilstårta – 5 tips

  • Montera tårtbilden – Montera tårtbilden, som kan användas till alla typer av tårtor.
  • Använd gelatin – Om bilden ska användas på en tårta av marsipan eller sockerpasta behövs flytande gelatin eller någon form av ätbart lim vid monteringen.
  • Dölj tårtbildens kanter – Dölj tårtbildens kanter för ett extra snyggt resultat. Enklast är att spritsa grädde eller frosting runtom.
  • Dekorera – Dekorera tårtan med strössel eller andra passande tårtdekorationer – gärna i färger som matchar bilden.
  • Servera – Se till att servera tårtan så snart som möjligt efter att tårtbilden har monterats, för att inte riskera att den löses upp.

Fixa ett komplett brandbilskalas

Låt hela kalaset lysa av brandbilstema genom att duka och dekorera i passande färger. En röd engångsduk som bas, engångstallrikar- och muggar med brandbilsmotiv och ballonger i rött, orange och gult. Köp färdiga dekorationer eller tillverka egna – endast fantasin sätter gränserna när det vankas barnkalas.

brandbil partyprodukter

Kalastema Brandman? Se produkter hos Partyhallen

Frågor & Svar

Hur mycket kostar en tårtbild med brandbil?

En tårtbild med brandbil kostar runt ca 60 kronor men priset kan skilja sig något beroende på motiv och butik.

Går det att skapa en egen tårtbild med brandbil?

Ja, det går att skapa en tårtbild med brandbil genom att välja att köpa en tårtbild med eget foto. Här finns möjlighet att till exempel ladda ner en bild på en brandbil från nätet eller använda ett eget foto.

Hur lång hållbarhet at en tårtbild?

En tårtbild har en hållbarhet på ca 10 månader, förutsatt att den förvaras på rätt sätt – i obruten förpackning samt mörkt och svalt.

Inläggsförfattare: Arne