Tårtbild Bondgård

Kossor, grisar och får – baka en bondgårdstårta och låt en tårtbild bli kronan på verket.

bondgård bildtårta

Tårtbild med bondgårdsmotiv

En tårtbild med bongårdsmotiv är en perfekt produkt för att skapa en lekfull bondgårdstårta. Tårtbilder har lång hållbarhet, är helt ätbara och kan användas på alla typer av tårtor.

Monteringen är enkel – det är bara att lägga bilden på tårtan om underlaget är vått. Är det torrt behövs flytande gelatin eller ätbart lim för att fästa den. Dekorera sedan tårtan med strössel, tårtljus och kanske några fina bondgårdsfigurer.

Kalas med bondgårdstema

Ska hela kalaset genomsyras av bondgårdstemat finns många passande engångsartiklar att köpa – så som tallrikar, servetter och muggar. Små leksaksdjur kan förslagsvis placeras ut på det dukade bordet som dekorationer. Lägg därtill färgglada ballonger, serpentiner och vimplar så är den rätta kalaskänslan fixad på ett kick.bondgård kalas

SE KALASPRODUKTER (Partyhallen)

FAQ

Vilka typer av verktyg behövs för att montera en tårtbild med bondgårdsmotiv?

Det behövs inga speciella verktyg till själva monteringen. Eventuellt behövs dock flytande gelatin om bilden ska monteras på torrt underlag, så som marsipan. Verktyg för dekoration, så som spritspåse och tyll, kan också komma till användning.

Jag hittar ingen tårtbild med bondgård som jag gillar – vad kan jag göra?

Om du inte hittar en tårtbild med passande motiv kan du alltid skapa en tårtbild med eget foto. Här går det att använda både foton och andra typer av bilder, så ett förslag är att ladda ner en passande bild från nätet att använda.

Hur länge håller tårtbilden?

Om tårtbilden förvaras i obruten förpackning och helst mörkt och svalt så håller den i upp till 10 månader. Förvaras den felaktigt finns risk att den torkar och spricker.

Inläggsförfattare: Arne