Tårtbild 50 år

Tårtbilder med 50-års tema” finns att välja i flera olika utföranden och blir en festlig detalj på kalaset. – Eller beställ med eget foto

50 år tårtoblat med blommor      50 år ätbart tårtbild

Gör egen ätbar tårtbild

 Tårtbild till 50 årsdagen

Tårtbilder att lägga på 50-årstårtan finns att välja i flera olika utföranden. Blommigt, färgglatt eller stilrent och enkelt. Oavsett val av tårtbild syns det tydligt vad det är som firas!

Tårtbilderna kan läggas ovanpå vilken tårta som helst och går lika bra att använda på en köpt tårta lika väl som på en hembakad.

Monteringen är enkel och går snabbt, det är mer eller mindre bara att lägga bilden där på tårtan man önskar ha den. På vissa material, så som marsipan eller sockerpasta  behöver bilden ”limmas” fast och det gör man bäst genom att pensla flytande gelatin på bildens undersida innan den placeras på tårtan. På en gräddtårta fäster bilden bra ändå och behöver då bara läggas på som den är.

Tårtbilder med eget foto

För en ännu mer personlig tårta till 50-åringen finns även möjlighet att beställa en tårtbild med eget foto. Ett fint porträtt av födelsedagsbarnet eller kanske en gammal bild från ungdomens glada dagar? Det önskade fotot laddas enkelt upp på beställningssidans bildverktyg, som också meddelar om bildkvalitén är tillräckligt bra.

 

Inläggsförfattare: Arne