Skicka tårta med tårtbud

skicka tårta

Börja här – Ange stad göra egen tårta och skickaskicka med cake it

En vän eller släkting som fyller år? Att skicka en tårta med tårtbud är enkelt, går snabbt och höjer garanterat humöret hos den som får ta emot den. Önskas tårtan istället hämtas på konditoriet fungerar det också.

Så funkar det att skicka tårta

Processen kan beskrivas i fyra steg:

göra egen tårta och skicka

  • Välj plats.

I dagsläget finns tjänsten i Stockholm, Göteborg, Malmö,   Örebro, Umeå, Lund, Huddinge, Nacka, Gävle, Halmstad, Växjö, Haninge, Kristianstad, Solna, Luleå, Järfälla och Skellefteå.

  • Välj tårta

Baserat på platsval dyker nu ett urval upp. Du kan hitta allt ifrån prinsesstårtor och fototårtor till cheesecakes och morotstårtor.

  • Bygg din tårta.

Nu väljer du hur många bitar du önskar. Här ser du mått och pris. En och halv bit per person är att rekommendera, så att alla får en varsin och även lite extra om de önskar. Dessutom kan det som bli över ätas vid nästa dags fika.Det är också i det här steget som du väljer om du vill ha bild på tårtan.

Bilden anpassas till tårtans storlek och trycks givetvis i ätbara färger. Det finns även möjlighet att lägga på text. Sedan finns ytterligare ett par tillval, beroende på vilken tårta du väljer. Om du till exempel beställer en prinsesstårta kan du välja antal rosor och färg på marsipanen.

  • Hämta eller leverans?

Sedan väljer du om vill hämta tårtan i konditoriet eller om du vill få den levererad. Vad hemleverans kostar varierar. Ett konditori i Gävle tar till exempel 200 kronor, medan ett i Solna tar 270 kronor. Nu fyller du bara i adressuppgifter och väljer när den ska skickas. Därefter betalar du. Klart!

Fördelar med att skicka en tårta

  • Det är enkelt –  Det går riktigt snabbt att se vilka tårtor som finns hos konditorier i närheten. Betalning sker online.
  • Samma pris som hos bagarna – Tårtorna i sig blir inte dyrare för den som använder tjänsten. Däremot bör man inte glömma att leveransen kostar.
  • Skapa egen tårtbild – På sidan kan du lägga upp din egen tårtbild. Du kan också lägga till text, välja antal rosor samt välja färg på marsipanen.

skicka ett tårtogram

För företag

Företag kan enkelt visa uppskattning för kunder, anställda eller chefer genom att skicka en tårta. Passande nog kan egna bilder tryckas – företagets logga till exempel – eller en trevlig bild på teamet, eller den som fyller år. Möjligheterna är många!

Starta här hos Cake it Easy