Recension Babblarna tårtoblat

Tårtbild babblarna recension

Det ätbara tårtoblatet med motiv av Babblarna är en bra och rolig produkt att dekorera tårtan med. För en billig peng får vilken tårta som helst ett riktigt snyggt utseende på bara några minuter och det krävs inga speciella kunskaper för att lyckas.

Prisvärt

Tårtobladet med motiv av babblarna kostade ca 70 kronor, vilket åtminstone jag tycker är riktigt billigt med tanke på hur avancerad tårtan faktiskt ser ut när den är klar. Prisvärd tårtdekoration som ger ett proffsresultat.

Enkelt

Monteringen av oblaten var enkel och det gick dessutom väldigt snabbt. Man behöver inga speciella bakkunskaper för att lyckas och bilden kan placeras på en köpt tårta lika väl som en hemgjord.

Tårtoblat babblarna

Så gjorde jag

Jag valde att montera tårtoblaten med babblarna på en egen tårta som jag spacklat utvändigt med grädde. Jag lossade bilden från plasten och la den i mitten på tårtan. För att dölja kanterna följde jag tipset om att spritsa grädde runt om, för att till sist dekorera med lite strössel och sockerpärlor.

Reflektioner

Tåroblater, eller tårtbilder, är verkligen en bra och enkel produkt som vem som helst kan använda sig av. Den enda nackdelen som jag ser är att bilden blir förstörd ganska snabbt på fuktigt underlag, vilket dock inte är så konstigt. Ser man bara till att montera nära inpå serveringen är det en bra produkt som verkligen höjer tårtan.

Till fördelarna hör den enkla användningen och det fina resultatet. Det faktum att bilden håller länge i obruten förpackning är också ett plus. Och såklart att det är en dekoration som är helt ätbar!

babblarna tårta med tryck

Babblarna fototårta

  • Alltid uppskattat
  • Billigt sätt att få snygg tårta
  • Finns med flera motiv

69 :-

Till Butik / Beställ

Inläggsförfattare: Arne