Fototårta Malmö

Beställ en personlig fototårta i Malmö – en tårta som pryds av eget foto och som passar vid alla typer av tillfällen.

  • Beställningen kan göras online och tar inte mer än ett par minuter.
  • Levereras till önskad adress i Malmö, alternativt hämtas direkt hos det aktuella konditoriet.
  • Samma pris på tårtan som hos konditoriet

Pris från 519 kr.

Till Butik / Beställ

 Beställ fototårta i Malmö

Att beställa en fototårta i Malmö är enkelt och man kan antingen välja att beställa en till sig själv eller till någon annan som en överraskning. Den enda förberedelsen som behövs är ett utvalt foto eller annan bild som man vill ska pryda tårtan. Därefter är det bara att sätta igång med beställningen:

  1. Gå in på sidan cakeiteasy och välj Fototårta från Malmö här
  2. Välj storlek och form – I det här steget väljer man storlek och form på tårtan – cirkulär eller rektangulär, samt antal bitar (12–70).
  3. Ladda upp fotot – Ladda upp det önskade fotot som ska pryda tårtan och beskär enligt anvisningar.
  4. Gör eventuella ändringar eller tillval – I det här steget kan du välja att lägga till saker, så som marispanrosor och text på tårtan.
  5. Välj leveransalternativ – Välj om tårtan ska levereras till en önskad adress eller om du själv vill hämta den hos konditoriet.
  6. Betala – Det finns flera betalningsalternativ att välja bland – kort, Swish och faktura.

Om man valt hemleverans kommer fototårtan att levereras till önskad adress och ungefär vid önskad tidpunkt. Även om man väljer avhämtning får man en ungefärlig tid då man kan komma och hämta sin tårta. Bilden på tårtan är helt ärbar och behöver inte plockas bort innan servering.

Bara fotooblat

Vill man baka en fototårta själv så kan man istället beställa bara själva oblaten, eller tårtbilden. Tjänsten finns att hitta här, och precis som när man beställer en fototårta så väljer man vilken storlek och form man vill ha, vilket foto eller bild som ska användas, samt till vilken adress bilden ska skickas.

Till Butik / Beställ

Fotooblaten trycks efter beställning och levereras sedan hela vägen hem till brevlådan och man kan montera den på alla typer av tårtor – alltifrån klassiska grädd,- och marsipantårtor till glasstårtor. Även dessa oblater är helt ätbara och håller länge i obruten förpackning.

tårtbild med eget foto rund          tårtbild med eget foto kvadrat

Kan man få ett foto på vilken tårta som helst?

Nej, det är bara vissa av tårtorna som kan fås med foto. Genom att klicka i sökfiltret ”kan ha bild på” ser du vilka tårtor som gäller.

Kan man beställa en glutenfri fototårta?

Ja, det går bra att anpassa tårtan så att den blir både gluten, - och/eller laktosfri. Detta görs i steget där man anpassar tårtans smaker, tillval och så vidare.

Kommer tårtan att vara nybakad?

Ja, tårtan bakas på beställning hos ett lokalt konditori och levereras eller hämtas enligt önskemål.

Share and Enjoy !

Shares

Inläggsförfattare: Arne