Fototårta Luleå

Beställ en fototårta i Luleå – till det egna kalaset eller för att överraska någon som fyller år eller ska firas på annat sätt.

  • Tårta med valfri bild eller foto
  • Snabb och enkel beställning online
  • Levereras inom Luleå eller hämtas hos konditoriet
Till Butik / Beställ

Beställ fototårta i Luleå

Att beställa en fototårta i Luleå går snabbt och görs enkelt online. Beställ hem till kalas eller firande eller fyll i annan mottagare för att överraska. Förbered beställningen genom att välja ut den bild eller foto som ska pryda tårtan och följ sedan anvisningarna:

1. Gå till beställningssidan för fototårta hos Olssons bageri i Luleå

  1. Välj storlek och form – Välj antal bitar (8–25) samt vilken form som önskas på tårtan.
  2. Ladda upp bild eller foto – Ladda upp den bild eller det foto som ska pryda tårtan. Beskär enligt anvisningarna i beskärningsverktyget.
  3. Fyll i eventuella ändringar och tillval – Välj att lägga till en text på tårtan, att få en gluten- eller laktosfri samt om den ska prydas med en marsipanros.
  4. Välj leveransalternativ – Välj om tårtan ska levereras eller hämtas hos konditoriet och fyll i dom uppgifter som efterfrågas. Fyll även i datum och önskad tid för leverans / upphämtning.
  1. Betala – Betala beställningen med kort, Swish eller faktura.

Eller – Beställ bara tårtbild med eget foto

För den som gärna vill baka en tårta själv men ändå låta den prydas av ett personligt foto finns möjlighet att beställa en separat tårtbild. Även här finns flera valmöjligheter vad gäller storlek och form då tårtbilden tillverkas på beställning.

fototårta

Den färdiga tårtbilden levereras hem till brevlådan inom ett par arbetsdagar och håller länge om den förvaras i obruten förpackning. Bilden kan användas på alla typer av tårtor, är helt ätbar och behöver inte tas bort innan servering.

FAQ

Går det att använda mobilbilder till en fototårta?

Ja, det går bra att använda mobilbilder. Ju högre kvalitet bilden har, desto bättre kommer resultatet dock att bli.

Hur fungerar det om jag vill få tårtan levererad till en annan adress än min egen?

Du fyller i den önskade mottagarens adress i samband med beställningen och på så vis kommer tårtan att levereras dit på avtalad dag och tid.

Är det möjligt att avboka beställningen?

Ja, det går bra att avboka en beställning upp till två arbetsdagar innan avtalas leverans / upphämtning.

Inläggsförfattare: Arne