Dekorationskit Fotboll – Recension

Dekorationskit muffins fotboll-min

(Inlägget är sponsrat av Partyhallen – Åsikterna är helt våra egna)

Uppställning! Vi testar ett dekorationskit för cup cakes – under tema fotboll. Läs mer om produkten, dess innehåll, hur den används och vad vi ger den för betyg här.

Innehåll och funktion

Dekorationskitet innehåller 12 st omslag för muffins/cupcakes samt 12 dekorationer, alltså sammanlagt 24 delar. Samtliga tillverkade i papp och omslagen föreställer lagtröjor från olika länder – Italien, Spanien, Brasilien, Frankrike, Argentina och Tyskland, alltså två av varje.

Dekorationerna är runda och har en liten pigg i nederkant, så att den kan tryckas ned i muffinsen. Ena sidan har motiv av en fotboll och den andra sidan en pokal med texten ”Champions”.

Kitet används för att skapa muffins/cupcakes med fotbollstema.

Användning

Att använda detta dekorationskit var otroligt enkelt och ganska roligt. Det går att använda både hemmagjorda och köpta muffins – man bakar alltså inte i formen, utan fäster den runt om en färdig muffins.

Därefter kan man dekorera som man vill, och avsluta med att sticka ned dom runda dekorationerna innan det är dags att servera bakverken till kalasgästerna.

Så gjorde vi

När vi testade produkten började vi med att baka muffins från ett grundrecept. När dom svalnat satte vi ihop omslagen och la ner en muffins i varje. Vi vispade grädde – 1 del svart och en del ofärgad (vit) och spritsade så att toppingen skulle påminna om en fotboll.

Därefter dekorerade vi med fotbollar/pokaler och cupcakesen var redo att serveras.

muffins fotboll-min muffins dekorationer recensioner-min

Pris

Detta kit kostar ca 49 kronor – ett bra pris för en produkt som helt förvandlar vilken enkel muffins som helst. Ett kit räcker till 12 st muffins/cupcakes oh det finns inget att anmärka på gällande priset – snarare tvärtom.

Fördelar och nackdelar

+ Enkelt att använda

+ Billigt

+ Snyggt resultat

– Den lilla dekorationen kan bli lite ”sladdrig” efter en stunds kontakt med grädde/frosting.

OBS -Bilden som används för att marknadsföra produkten är dock lite missvisande – på den ser det ut som att man ska kunna göra ansikten till formarna, som ju föreställer lagtröjor, men inget sådant följer alltså med. Att göra dessa ansikten på fri hand känns väldigt svårt och avancerat så detta drar ner betyget en aning.

Vår åsikt – och betyg

Detta dekorationskit, som används för att skapa cupcakes i sann fotbollsanda, var både roligt och enkelt att använda. Man behöver inga stora bakkunskaper för att förvanda en vanlig muffins till en härlig fotbollscupcake och som synes har vi inte direkt hittat något negativt med produkten.

Priset är bra, produkten är bra och vem som helst kan lyckas – vi vågar faktiskt påstå att det är svårt att misslyckas. Den får därför full pott vad gäller betyg – 5/5.

 

Fotbollskit för Muffins

  • Enkla
  • Billiga
  • Bra för barn
  • Kan bli ”sladdrigt” efter ett tag

49 :-

Till Butik / Beställ

 

Inläggsförfattare: Arne