Bildtårta Stockholm

bildtårta stockholm

Fototårta i Stockholm

Beställ en fototårta i Stockholm – till dig själv eller till någon du vill uppvakta.

En bildtårta går snabbt och enkelt att beställa, från dator eller telefon, och kan antingen hämtas upp eller levereras hela vägen fram till önskad adress.

Välj bildtårta med mellan 12 – 70 bitar

Fr. 665 kr

Till Butik / Beställ

Vad är en bildtårta?

En bildtårta är i grunden en helt vanlig tårta – skillnaden är att ett foto eller en bild har tryckts på tårtlocket, som vanligen är gjort av sockerpasta eller marsipan. Färgen som bilden trycks med är ätbar och tårtan kan ätas precis som vanligt, utan att något behöver plockas bort först.

Beställ tårta med eget foto i Stockholm

  1. Gå till sidan Cake It Easy.
  2. Välj  form och storlek på tårtan – det finns både cirkulära och rektangulära, samt med bitar från 12 till 70.
  3. Välj leveransalternativ – hämta tårtan i någon av dom utvalda butikerna eller välj att få den levererad till en speciell adress. Leverans kan ske i princip i hela Stockholm och vid upphämtning finns 13 olika platser att välja bland..I det här steget väljer du även vilken dag och en ungefärlig tid då upphämtning eller leverans ska ske.
  4. Betala – Betalning kan ske med kort, Swish eller faktura.

Eller beställ fotooblat med eget tryck

Baka tårtan själv? Det går även att beställa tårtoblat med eget foto eller tryck att dekorera tårtan med. Beställningen är enkel och tårtbilden, som kan monteras på alla typer av tårtor, levereras hem till brevlådan inom ett par dagar.

  1. Gå till Tårtdekoration.com
  2. Välj tårtstorlek
  3. Ladda upp bild och beställ

Gör egen ätbar tårtbild

FAQ Bildtårta i Stockholm

Kan man använda vilken typ av bild som helst?

Det går att använda i princip vilken bild som helst men ju bättre kvalitet på bilden, desto snyggare resultat. När bilden laddas upp i samband med beställningen får man veta direkt om kvaliteten är god nog för att bilden ska bli snygg på tårtan.

Hur betalar man för en fototårta?

Det finns flera olika betalningsalternativ – betala direkt med kontokort eller Swish, med faktura eller betala/delbetala via Klarna.

Kan man ändra eller avbeställa en order?

Ja, det går bra att både ändra och avbeställa en order, förutsatt att det sker två arbetsdagar innan leverans/avhämtning. I vissa fall kan det gå att lösa även senare men då behöver du som kund ta kontakt med det aktuella konditoriet.

Till Butik / Beställ

 

Inläggsförfattare: Arne