Bildtårta Stockholm

bildtårta stockholm

Tårta med egen tårtbild i Stockholm

Köp en tårta med eget foto i Stockholm – ett unikt och personligt bakverk som passar på barnkalas såväl som när jubilaren ska firas.

En bildtårta med egen bild är enkel att beställa från dator eller telefon och kan levereras ända hem till dörren om så önskas.

Välj bildtårta med mellan 12 – 70 bitar

Fr. 570 kr

Till Butik / Beställ

Vad är en bildtårta?

En bildtårta är i grunden en helt vanlig tårta – skillnaden är att ett foto eller en bild har tryckts på tårtlocket, som vanligen är gjort av sockerpasta eller marsipan. Färgen som bilden trycks med är ätbar och tårtan kan ätas precis som vanligt, utan att något behöver plockas bort först.

Beställ tårta med eget foto i Stockholm

  • Gå till sidan Cake It Easy.
  • Välj  form och storlek på tårtan – det finns både cirkulära och rektangulära, samt med bitar från 12 till 70.
  • Välj tårta med egen tårtbild. Klicka i att du vill ha en egen bild på tårtan och ladda upp den i uppladdningsverktyget. Beskär bilden enligt anvisningarna i verktyget.
  • Lägg till extra marsipanrosor om önskas, välj färg på själva locket och skriv in eventuell text som ska stå på tårtan.
  • Välj leveransalternativ – hämta tårtan i någon av dom utvalda butikerna eller välj att få den levererad till en speciell adress. Leverans kan ske i princip i hela Stockholm och vid upphämtning finns 13 olika platser att välja bland..I det här steget väljer du även vilken dag och en ungefärlig tid då upphämtning eller leverans ska ske.
  • Betala – Betalning kan ske med kort, Swish eller faktura.

 

 

 

Inläggsförfattare: Arne