Bildtårta Shimmer & Shine

Skapa en bildtårta med temat Shimmer & Shine på ett snabbt och lätt sätt genom att använda en tårtbild. Appliceringen är enkel och resultatet blir snyggt

tårtbild shimmer shine 1      tårtbild shimmer shine 2

shimmer shine bild till tårta 3

Tårtbilder med Shimmer & Shine

Tårtbilder med Shimmer & Shine finns att hitta med flera olika motiv men samtliga är gjorda av sockerpasta och därmed helt ätbara. Tårtbilderna passar till dom flesta typer av tårtor, så som marsipan, – glass, – och gräddtårtor.

Bilderna ger ett proffsigt resultat och har en lång hållbarhet – upp till ett år om dom förvaras i obruten förpackning, samt torrt, mörkt och i rumstemperatur.

Montering och servering

Förbered tårtan – Den tänkta tårtan kan bakas någon dag i förväg men oavsett sort är det bra att försöka få en så slät yta som möjligt, så att bilden får ett bra underlag att ligga på.

Montera bilden – Tårtbilden monteras med fördel så nära inpå serveringen som möjligt, för att inte riskera att den löser upp sig. Börja med att lossa bilden från plasten och lägg den sedan direkt på tårtan om det är en tårta med grädde eller frosting.

För marsipan, – eller glasstårtan penslas bildens baksida med flytande gelatin innan den läggs på tårtan.

Dekorera – Spritsa runt tårtbildens kanter med grädde, frosting eller liknande. Dekorera med strössel i lämpliga färger, silverkulor eller annat fint som passar till bilden.

Servera!

Kalastema

Önskar födelsedagsbarnet att hela kalaset, och inte bara tårtan, ska gå i temat Shinner & Shine finns många fina kalasprodukter att köpa.

 

Tårtljus

Komplettera tårtan med ett par Shimmer & Shine tårtljus. En förpackning innehåller 4 st ljus med olika motiv och passar såklart perfekt på tårtan i samma tema.

Köp tårtljus hos Partyhallen här

 

Engångstallrikar

Fika hör kalaset till och med engångstallrikar slipper man disk och stök. Dessa tallrikar har ett färgsprakande motiv från Shimmer & Shine och säljs i 8-pack. Tallrikarna mäter 18 cm i diameter.

Köp engångstallrikar hos Partyhallen här

 

Servetter

Duka fint med matchande servetter, i samma utmärkande färger som andra produkter med Shimmer & Shine. Servetterna mäter 33 x 33 cm, är gjorda i två lager papper och säljs som 20-pack.

Köp servetter hos Partyhallen här

 

Hängande dekorationer

Givetvis är det inte bara fikabordet som kan följa temat, utan hela rummet. Genom att hänga upp dessa dekorationer blir kalaset komplett och det blir dessutom omöjligt att missta sig för vad temat är!

Dekorationerna är gjorda av papp och säljs i 6 pack med 6 olika motiv. Häng ovanför fikabordet, i ett fönster eller på annan lämplig plats – kanske i ett träd om kalaset hålls utomhus.

Köp hängandes dekorationer hos Partyhallen.se här

Share and Enjoy !

Shares

Inläggsförfattare: Arne